Bedrijven

Op stap met de Maxi Cosi Axiss black grid

Veiligheid staat natuurlijk boven alles. Logisch dat je verwacht dat een autostoeltje hier ook aan voldoet toch? De Maxi Cosi Axiss black grid is dan een perfecte oplossing hiervoor. Sterk materiaal en bovendien geschikt voor vrijwel ieder kind. Zo kan je hier een kind inzetten vanaf negen maanden oud tot en met de vier jaar. Het ligt er natuurlijk wel aan dat het gewicht van jouw kleine wonder in de gaten gehouden moet worden. Met een maximum van 18 kilo kan je deze autostoel blijven gebruiken. 

90 graden te draaien

Een kind in het autostoeltje zetten kan voor velen een flinke klus zijn. Een normale autostoel beweegt namelijk niet mee en dat vergt nogal wat oefeningen om het voor mekaar te krijgen. De Maxi Cosi Axiss black grid kan je 90 graden draaien! Hierdoor hoef jij vrijwel geen moeite te doen om jouw zoon of dochter in deze stoel te zetten.

Bovendien is de gordel voorzien van de nodige veiligheidseisen. Middels een kleurindicatie kan je precies zien of dat je het op de juiste manier hebt vastgezet. Al suggereren zij dat een verkeerde installatie praktisch onmogelijk is. Toch wel prettig om een soort van bevestiging te hebben dat het op de juiste manier is vastgezet. Bovendien zorgen de gordelhaken ervoor dat jouw zoon of dochter hier niet achter kan blijven haken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *